Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2009, 23:01   #2
Kullanıcı Adı
Gökmen
Bu konu hakkında nacizane bende bir iki satır yazmak istedim.

Düş Hekimi değer verdiğim bir arkadaşımdır fakat düşüncelerimi yazmak istiyorum, alınmanı istmiyorum kardeşim

Öncelikli konunun protesto bölümüne açılması gereğinden fazlaca yersiz olmuş ve sert bir uslup ile konuya yaklaşılmış üstelik konunun muhattapları rencide edilmiştir, saygı ve ahlak sınırını gereğinden fazla taşırmışdır bu satırlar diye düşünüyorum. Bu forumda dileyen üye dilediği konuyu açmakta özgürdür, açtığı konu saygı ve adap çerçevesini taşırmadığı taktirde tabiki.

Açılan konulara gelince önemli veya önemsiz diye konu olmaz emeğe saygı vardır o konuyu oraya açandan ziyade o haberi yapıpta emek veren insana saygı duymak lazım öncelikle. Benimde açmış olduğum bir çok önemli ve değerli konular oluyor bu konular arasında kaybolup gidiyor, fakat forum özgürlükcü bir forumdur kimsenin kimseye bu konuda yargılamaya hakkı olduğuna inanmıyorum, yargılama hakkı olan tek bölüm forum yetkilileridir ve sıkıntısı olan kişi sıkıntısını bu şekilde açıktan rencide etmek yerine forum yetkililerine aktarması daha olgunca bir davranış olur. Forum yetkilileride bu konuyu istişare eder ve gereken uyarıyı rencide etmeden foruma aktarır. Aksi halde bende şu şekilde düşünürüm, bu şekilde bu konuyu açarak insanların dikkatini kendine yoğunlaştırmak ve bakın sizlerin ve forumun düşünemediğini ben düşünüyorum demeye gelirki buda illegal yoldan gerek konu muhattabını gereksede forum yönetimini küçük düşürmektir...

SELAMETLE
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla