Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2009, 17:37   #24
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Alıntı:
tugçe8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sizler iktidar gelmeden önce dokunulmazlıgı kaldırıcam diye geldiniz kara eşref yolsuzlukları bogazınıza dayandı gerçek müslüman olan gerçekleri görür dokunulmazlıgı kaldıramasanız niye korkuyorsunuz eger ak dedrtecekseniz kaldırın ama yok kaldrmazlar dha devletin kurumlarına yapacak işleri var senin gibiler bıktırdı artık sen dindarsan ben senden daha dindarım dinimi seviyorum ama yok Atatürk seven genlik dinsiz yavtası vuracaksınız tayyip kaldırın sevgili baykal dokunuzlmazlıgı kaldırın o zaman bir aklanın akp korkusu ne sen de inanmıyorsunuz ak oldugunuza ben bir gencsem herseyi sorgularım sorgulamadan a yada b partiye oy vermem genclik ayakta unutmayın bir gün o karanlıkta bogulacaksınız
sana şunu söyleyeyim evet ak parti yolsuzluk yaptı, ne yönden yolsuzluk yaptı ülkesine hizmet verdi için, okul, hastane, yol, köprü demeden hepsini yaptı işte bunları yaparak yolsuzluk yapmıştır icraat yapmak ne zaman yolsuzluk olmuştur soruyorum size, sizin muhalefet ergenekon yandaşlarınız bu ülkeye bir tek dair çivi çakmamıştır, yaptıkları tek şey para yemek, yolsuzluk yapmak, birilerine iftira atmak ancak onlara bu yakışır.
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla