Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2009, 18:32   #36
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Alıntı:
Mendilci Çocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizin yaptıklarınıza bak, CHP'nib yaptığına bak. Sizler bütün ülkeyi rüşvete boğdunuz, CHP bir köye yardım yapmış onu söylüyorsunuz. Bu kadar komik olmayın lütfen. CHP hyer zaman ATATÜRKÇÜLÜĞÜ savunacak. Çünkü CHP ATATÜRK'ün partisi bunu sakın unutmayın. BÜYÜK ÖNDER her daim bunu belirtmiştir ve demiştşir ki ''Türkiye Cumhuriyeti yönetim biçimi CHP yönetim biçimidir.'' demiştir. Hala daha ne konuşuyorsun. Şu AKP diyenlere edepsiz diyen sizler için aklıma bir anektod geldi. Şöyle ki : Bir gün zamnanın komutanlarından biri, üstad Neyzen Tevfik'i davet ediyor Alaya. Neyzen de davete icabet edip gidiyor. Paşa ile birlikte yemek yiyorlar, sohbet derken, birisi ''sayın tevfik. Bize o güzel ney'inizden nağmeler bahşeder misiniz'' diye ricada bulunuyor. Neyzen de kırmayıp başlıyor çalmaya. O esnada çalarken askerlerden biri Neyzen'in pantolonunun fermuarının açık oldugunu görüyor ve diyor ki ''Neyzen ustanın fermuarı açık edep yeri görünüyor'' diyor yanındakine. Bunu duyan Neyzen Tevfik de diyor ki ''şükürler olsun! en sonunda biri çıkıp edebim olduğunu söyledi'' diyor. Sizin kide bu hesap. AKP diyenler edepsizmiş.
ozaman çok partili olmasaydı kardeşim, tek parti olsaydı da chp`nin başınada recep tayip erdoğan geçerdi, belki ozaman ATATÜRKÜN partisi diye recep tayip erdoğana oy verirlerdi nasıl ama değilmi.
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla