Alıntı:
bur-AK;631992
[CENTER Nickli Üyeden Alıntı
Birde hepimizden daha fazla Ak Partili olma olayınızı anlayamadım....[/CENTER]
|
sizin ak partili olduğunu biliyorum..anlatmak istediğim..
çatlıyı savunuyor konumuna girdiğim için sakın ola beni ülkücü zannetmemen için o kelimeyi yazdım...geçmişimdede asla ne ülkücü oldum nede mhp li..
ama haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır..bizler yıllardır erbakana yapılan montajları yada gerçek olan resimleri nasıl olurda liderimizi bu kötü anlamalara sebeb verilmeden kurtarırız gayretine girdik..bu sitede sp lilerin başbakanımızın elinde kadeh resimlerini yayınladığını ve bizim nasıl savunduğumuzu bilirsiniz,hep beraberce...yan,i bi resime bakıpta karar o konuda yanlış bır tutum içine girmemeniz için görüşlerimi beyan ettim..ak partililik konusunda sen ak partili değilsin demedim..sadece benıde .....mı acaba dememen için özellikle koyu ak partili olduğumu,akıncı olduğumu,imam hatipli olduğumu,vurgulamak için belırttim..senın ne kadar ak partili olduğunu ben ölçecek değilim..ben kendimi ifade ediyorum..ne sağdayım ne solda..sadece HAK yoldayım..bilesin...onu ifade etmek için her kesden daha fazla ak partiliyımdir dedim yıne derim..