Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2009, 21:16   #5
Kullanıcı Adı
Gökmen
Ergenekon,nun masonların bir kolu olduğunu söylemesine gerek yok bu zati biliniyor. O bunları bıraksın ve devletin kritik noktalarında bulunan moson maşalarından bahs etsin ve Sn: Başbakan,a bu konuda açıkdan destek olsun ve ülke insanı bu gerçekleri bilsin, bu kritik noktalardan en önemlileride YÖK, te bulunan prof ve savcıların kimler olduğunu açıklasın. Bu insanların Kuran-ı Kerimi tarih kitabı olarak gördüklerini ve buna inanan devlet büyüklerinin nasıl ve hangi yöntem ile katledildiğini anlatsın. Tansu ÇİLLER, Süleyman DEMİREL ve kendini son anda ETÖ,den sıyıran Mesut YILMAZ,dan bahs etsin, Aydın DOĞAN, M.Ali BİRAND,Çevik bir, den bahs etsin.

Daha cesur olursa bildikleri ile daha çok konuya aydınlık gelceğine inanıyorum ben, bugün mayın temizleme gerçeğinin neden önüne geçiliyor onu anlatsın,temizlendiği zaman kimlerin ekmeğine yağ sürülecek ve hangi millet vekili ağaların neden rahatsız olduğunu anlatsın, hangi paşaların bu sınırlarda ne gibi menfatleri olduğunu anlatsın, Zamanında Fadıl AKGÜNDÜZ nasıl kimler tarafından dolandırıcı damgası yedi bunu yapmalarının sebebi ne idi kimlerin menfaati vardı bunları söylesin. Fransa,nın askeri birliği zamanında nasıl kullandığını, Almanya,dan 18 şubat darbesi için kimlerin çevik bir ile görüştüğünü anlatsın, Askerliğin neden düşmediğini ve düştüğü zaman kimlerin istikakları elinden gidecek onları anlatsın, Doğu ve Güney doğuda ohal kalkmasın diye subayların neler yaptığını anlatsın. Sayacaklarıma sayfalar yetmez, ben bunları açıkladığı zaman Yiğit BULUT,un samimiyetliğine inanırım...
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla