Konu
:
Abdullah Çatlı'nın şok PKK görüntüleri
Tekil Mesaj gösterimi
06-12-2009, 21:13
#
30
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
ALPEREN4425
Nickli Üyeden Alıntı
Bazı arkadaşlar diyor ki MİT bu fotoğrafı didik didik incelemeden yayınlamazdı , gerçek olmasa ortaya çıkarılmazdı diyor. Peki ben size bir şey sorayım. Türkiyenin 28 şubat diye bir kara dönemi vardı hatırlarsanız. Ali Kalkancılar , Fadime Şahinler , Müslümler vs,vs... Ben o zaman daha lise öğrencisiydim ve bu olayların düzmece bir senaryo oduğunun ve ismini saydığım şahısların da aktör olduğunun daha o yaşlarda farkındaydım. Peki sizin MİT'iniz o zaman nerelerdeydi. Şeyh Kalkancının karısı pavyonda şarkıcı olurken bu dolmaları yutan halka niye çıkıp gerçekleri anlatmadı. MİT bunları bilmiyormuydu sanıyorsunuz. O gün bazı şeylerin açıklamasını yapamayan MİT bugünde bazı şeylerin açıklamasını yapamıyor. Bir dönem sahip çıkıp görev verdiği Çatlı'yı zamanı geldi kaza süsü verip kafasını taşla ezerek öldürdü. Yıllardır kayıp olan çantasından da çamaşır ve kızına aldığı hediye çıktı. Gülermisin ağlarmısın. Yoksa bu montaj fotoğrafı da mı yutarsın.
Arkadaş olabilir demiş......
Sizi çok bilmiş modunda görüyorum herkes kanarken sizin kanmamış olmanızın sırrı ney söyleyin bizde bulalım doğru yolu o zaman.....
Ertuğrul ÖZGÜL
Açık Profil bilgileri
Ertuğrul ÖZGÜL nickli üyeye özel mesaj gönderin
Ertuğrul ÖZGÜL - Daha fazla Mesajını bul