Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-13-2009, 00:39   #33
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
ALPEREN4425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İMF'siz mi idare ediyorsunuz. Kriz çıkınca İMF'nin kapısında aylarca bekleyen benmiydim. Yok şartlarda anlaşma sağlanacak ,yok biz İMF'ye yedirmeyiz kendimizi bilmem ne ayaklarına kaç ay beklendi İMF den gelecek para.

AB ye gelince ; AB'ye girmek için en fazla AKP hükümeti döneminde çalışıldı. ABD nin BOP eşbaşkanlığı ilk defa AKparti hükümetine verildi.

Ben her olumsuz şeyin AKP hükümeti döneminde yapıldığını iddia etmedim. Fakat AKP hepsinden daha iyi şeyler yaptığını iddia ediyor.

AKP yi kıskanmıyorum. Kıskanmak sizin yapabildiğiniz şeyleri benimde yapmak isteyipte yapamamam durumunda olur. Sizin yaptıklarınızı kıskansaydım bende Alperen değil AKP li olur bende sizin safınıza katılırdım.Bizim sevdamız koltuk sevdası değil , vatan sevdasıdır. Birilerinin vatanını sevmesini ise kıskanacak değiliz. BBP içinde sadece Muhsin Yazıcıoğlu'nu tanıyorsan , bu , partinin diğer üyelerinin suçu değildir. Çiçek Abbas filminde Şener Şen 'in bir sözü vardı hani.

"Neyini kıskanacam lan KÜÇÜK DEVE"
Ağızı olan konuşuyor ekonominin e'sinden anlamayanlar İmf'nin adını ağzına alıyor...tabi kendimizi yedirmeyeceğiz bize para 2009'un 3.çeyreğinde lazım...birde bu sefer imf olmassa da devam edebiliriz diyebiliyoruz pazarlığa oturabiliyoruz...zamanında imf 'nin eline bakanları unutmayın...

ekonomikl verileri biraz takip eden birisi olsaydınız aylardır imf'den para beklemediğimizi ve bu para aylar önce gelse bile hemen kullanılmayacağınız bilirdiniz....
AB'ye gelince sizin yapamadığınız demokratik açılımları AB'ye gireceğiz bahaneleri ile yaptık....

Abd'nin BOP eş başkanlığından bahsetmişsiniz...ABD değil o İsrail...birde BOP hakkında neler bildiğini çok merak ediyorum...çünkü şu ana kadar düzgün bir resmi açıklama yapılma yoksa sizin bildikleriniz sizleri gaza getirirken kullandıkları argümanlardan ibaretmi...israil oyunu abd oyunu diye bop hakkında bilgi sahibi olmak istiyorusanız şu linki biraz inceleyiniz...
http://www.akpartiforum.com/buyuk-ortadogu-projesi-ve-ak-parti-t59811.html
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla