Konu
:
İşte 2040 yılında Türkiye haritası
Tekil Mesaj gösterimi
06-13-2009, 15:08
#
42
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Alıntı:
türk_of_the_TOON
Nickli Üyeden Alıntı
Yavaş ol ben senin milliyetçiliğini yargılamıyorum tam aksine sen benimkini yargılıyorsun ne demek en az senin kadar millyetçiyim diye benim ne kadar milliyetçi olduğumu bilmeden....
senin gibi adamlardan gıcık kaparım en iyisini ben bilirim modunda her yazıda karşıdakini aşağılamaya kalkan becereneyince anlayamadığını sayıklayan.....
Acıyorum sana....
Okulda insanlara nasıl gıcık olunacak sana onu mu öğretiyorlar.
Önce kişiler saygılı ol ve nasıl davranacağını öğren.
Müslümanlıktan dem vurursun ama bir tek Allahın bilebileceği bizlerin 10 saniye sonrasının bile ne olacağını bilmediğimiz şu alemde bir faninin 30 sene sonrasını uydurduğu haritaya senin gibilerin balıklama dalarak zokayı yutmuş istavrit pozisyonuna düşmeleri asıl acınacak durum..Seni hazmetmekte zor olur.Adamın midesinede oturursun.
Önce gittiğin okulun (ki senin yerine ben utandığım için hangi okula gittiğini yazmıyorum) saygınlığını iyi temsil et oku adam ol ondan sonra senle beraber oturur bir masada ,nereler bizim elimize geçmiş tekrardan inceleriz.
Sen hangi padişahın şehzadesisin ki bana acıyorsun.Herkez senle aynı fikiri paylaşmak zorunda değil haddini bil.
Not; bu arada benim Milliyetciliğim seninki gibi bir faninin çıkardığı haritaya bakıp bakıp sulanarak değil.Tam aksine dişimizle tırnağımızla bir yerlere gelerek Ülke sevdasına, haritalara sulanarak değil ilimle irfanla ,Türk adet ve gelenekleriyle bütünleşmiş peygamber yolunda Allahın yürü ya kulum demesiyle ve onun takdirini bekleyerek olur.Aramızdaki Milliyetcilik farkı işte bu.Bu nasip isterse Ak partisine olsun şapka çıkartmazsam namerdim ..Şimdi al haritayı akşamları yastığın altına koyarak uyu.Uyu ki geceleri tatlı tatlı rüyalar göresin.
Saltuk Buğra Han
Açık Profil bilgileri
Saltuk Buğra Han nickli üyeye özel mesaj gönderin
Saltuk Buğra Han - Daha fazla Mesajını bul