06-13-2009, 17:24
|
|
|
|
Alıntı:
Zümrüdü Anka Nickli Üyeden Alıntı
İncilin hiç bir yerinde bu dediğin yazmaz. Sizler saadece olmayan şeyleri varmış gibi gösteriyorsunuz. Amacınız insanları yanıltmak. Eğer islam ile şerefleniceksek neden kuranda o bahettiğim ayet var? İncilde Muhammedden söz etmez RUH-UL KUDUS'ten söz eder. Senin o bahsettiğin ayetleri yanlızca işine geldiği yeri alır burda bu var dersiniz.
|
Zaman içinde tahribata uğrattığınız ve işinize gelmeyen ayetleri değiştirdiğiniz incildenmi bahs ediyorsun. O vakit bunları oku, okuda belki hidayete erer ve doğru yolu bulanlardan olursun...
De ki: "Ey Kitap Ehli, Tevrat'ı, İncil'i ve size Rabbinizden indirileni ayakta tutmadıkça hiçbir şey üzerinde değilsiniz..." (Maide Suresi, 68)
Andolsun, "Şüphesiz Allah, Meryem oğlu Mesih'tir" diyenler küfre düşmüştür. Oysa Mesih'in dediği (şudur)"Ey İsrailoğulları, benim de Rabbim, sizin de Rabbiniz olan Allah'a ibadet edin. Çünkü O, Kendisi'ne ortak koşana şüphesiz cenneti haram kılmıştır, onun barınma yeri ateştir. Zulmedenlere yardımcı yoktur." (Maide Suresi, 72)
Allah: "Ey Meryem oğlu İsa, insanlara, beni ve annemi Allah'ı bırakarak iki ilah edinin, diye sen mi söyledin?" dediğinde: "Seni tenzih ederim, hakkım olmayan bir sözü söylemek bana yakışmaz. Eğer bunu söyledimse mutlaka Sen onu bilmişsindir. Sen bende olanı bilirsin, ama ben Sen'de olanı bilmem. Gerçekten, görünmeyenleri (gaybleri) bilen Sensin Sen." (Maide Suresi, 116)
(İsa) Dedi ki: "Şüphesiz ben Allah'ın kuluyum. (Allah) Bana Kitab'ı verdi ve beni peygamber kıldı. Nerede olursam (olayım,) beni kutlu kıldı ve hayat sürdüğüm müddetçe, bana namazı ve zekatı vasiyet (emr) etti." (Meryem Suresi, 30-31)
Konu Gökmen tarafından (06-13-2009 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir..
|
|
|