Alıntı:
yeahh Nickli Üyeden Alıntı
yanlış bir karara varmışsın arkadaşım.
bilimadamlarımızla gurur duymamı bir yere bırakıp,konunun asıl amacını görebilecek kadar yeteneğim var sanırsam.
amaç sizlerinde bildiği ama görüş açınızın dışında kaldığı üzere "ak partiyi mazlum parti gösterme" olayıdır
neyse be ne desem boş bunlarda açınızın dıışında kalcak.
dediğimi anlayanlarda kafasınıı çevircek başka yöne :W
dediğim gibi Allah ıslah etsin :W
|
"ak partiyi mazlum parti gösterme" derken ne demek istedigini anlamıyorum. ortada bir plan var ve bu plan ak partiyi demokratik usuller dışında yıkma planları yapılmış ve burada ak partıyi mazlum parti gösterme planından bahsediyorsun.. yani bu belgeyi ak parti mi servis etti demek istiyorsun ? eger öyle düşüncen varsa ben de o zaman derim ki bu ergenekonun bir oyunudur. belgeyi ak partinin servis ettigini iddia ederek uyduruk sebeblerle orduyu karaladıgını aslında kendilerinin bu gibi olaylarla hic alakaları olmadıgını ve tamamen vatan ve millet sevgisi icinde yıllar boyu memlekete hizmet ettiklerini lanse etmeye çalışmaktalar. yersek tabi.....!
boyle komplo teorileriyle bir yere varmak mümkün olmaz. ama şu bir gercektir ki ortada gercek veya sahte bir belge mevcut. ak parti eger kendini mazlum gosterme politikası gütse idi konuyu yargıya taşıyıp konuyla ilgili suc duyurusunda bulunmazdı.
benim diyecegim şudur ki . belge gercekse bunu imzalayan pislikler , bu komplo teorilerini üreten bataklık beyinler ortaya cıkartılıp cezalandırılmalıdır.
belge gercek olmayıp uyduruk bir kagıt parçasından ibaretse o zaman bu kargaşayı cıkaranlar bulunup cezalandırılmalıdır. Ki bunun bir tek yöntemi vardır o da Cumhuriyet savcılarının yapacagı soruşturmadır.