Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-18-2009, 15:04   #2
Kullanıcı Adı
ebubekir
Alıntı:
Milli Görüş'lü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bakın sevgili kardeşim.. Bu konuda gerekli açıklamaları Syn Genel Başkanımız defalarca yaptı !.. Genel Başkanımız bir kanalda farklı konuşsa diğerinde farklı konuşsa amenna.. O zaman deriz ki hatalı bir hareket !.. Fakat hep aynı şeyleri söylüyor ve savunuyoruz.. Kaldı ki "Ergenekon" cu olmayan muhafazakar kanallar da Saadet Partilileri kanallarına çıkarmaya çok sıcak bakmıyorlar.. Bu açıdan bakarsanız bize "Siz oturun oturduğunuz yerde, ne yaparsak destek olun" demiş oluyorsunuz.. Ben bu görüşe katılmıyorum.. Eğer "Milli Görüş" alt yapısından gelip böyle büyük hatalara imza atmanıza rağmen sizlere destek çıkmamızı bekliyorsanız yanılırısınız.. Zira tekrar söylüyorum yine söylüyorum ! Saadet Partisinin hiçbir eleştirisi kırıcı değildir ! Yapıcıdır.. Hiçbir eleştiri kişiye yönelik değil icraatlere yöneliktir.. (forumlarda kişileri yaptıkları şeyler, söyledikleri sözler hiçbir zaman Milli Görüş'ü temsil etmez)

Madem birleşmek istiyorsunuz sizleri Milli Görüş çatısı altında toplanmaya davet ediyorum.. Bu milletin kalkınması ve Ümmetin tekrar birlik olabilmesinin yegane yolu budur.. !.. Malesef mevcut Ak Parti politikalarıyla bu iş yürümez... ! Bakın Saadet Partisi demiyorum.. Tabela Önemli değil !.. Önemli olan içerik !.. Ak Parti Milli Görüş'ün politikalarını uygulasın neden birleşmeyelim.. !

Siz kıymetli Din kardeşlerim... Lütfen uyarılarımız dikkate alın.. Bunlar bir ağabeyin, kardeşin sizlere acizane öğütleridir...

Saygılar.. ! Dua İle...
ebubekir isimli Üye şimdilik offline konumundadır