Arkadaşlar ne kan donmasından bahsediyorsunuz siz!İnsanın beyini dönüyor beyini!Körpecik,bıyakları yeni terlemiş kardeşlerimizi pisi pisi şehit olsunlar diye mi gönderiyoruz(muşuz) askere?Bu bir skandaldır,bu kahpeliğin daniskasıdır!Onlarca annenin göz yaşlarına ihanettir,kalleşliktir!Buna ne diyebilirsiniz ki başka?.Birileri hala belge var mı yok mu tartışması içindeyken sağolsun bazı komutanlar askerlerimizin şehit olması için kahpece senaryolar üretmektedir.Açıkçası ben iyice teredütte düştüm,askerliğimi yapmadım henüz tecciliyim fakat bundan sonra bu şerefsizler temizlenene kadar gitmemek için elimden geleni yapacağım.Peygamer ocağımız olan ordumuzu ne hale soktular.Birileri içeride irtica eylemleri adı altında belge hazırlasın,birileride yollara mayın düşeyip kardeşlerimi şehit etsin!Vay be ne güzel ülke!AK Parti Hükümetti asıl şimdi işe koyulmalıdır.Aktütün ve diğer olaylarda,bunlarıda geçin bu olayda TSK nın bariz ihmalleri söz konsudur.O yüzden TSK yı lav etmeli,içimizdeki hainleri temizleyip,yeni bir yapılanmaya gidilmelidir.Aksi halde bundan böyle kimse evladını askere göndermez!
|