Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-24-2009, 20:07   #13
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Ağlıyorum..

Anneme izlettim bunu ikimiz birlikte dakikalarca ağladık.Yazıklar olsunnnnnnnnnnnnnnnnn.Allah müstehakınızı versin.OGül gibi çocuklarrrrrrrrrrrrrrr.Allahım inanamıyorum.böyle bişey olamazzzzzzzzzzzzzz.Adam ne kadarda rahat kahrolucak bişey yok diyor.Allah seni kahretsin.
Ayla Demir yazıyor 24 Haziran 2009 Çarşamba 18:48

şehit mühim değilkomutanım şehitler önemli değil ama sizi sıkıntıya soktuğum için kahroluyorum ha.yazıklar olsun sizin gibi ordu mensuplarına....ne demişti levent ersöz;ben ışığı görmezsem sizde göremezsiniz..bundan sonra bu videolar düşmeye başladı..yani ergenekon TSK ya diyor ki;ya bizi kurtarın yada tüm pisliklerinizi ortaya dökeriz..bunun başka bir anlamı yok...hiç feto meto demeyin boşuna..adres belli
kucuroglu yazıyor 24 Haziran 2009 Çarşamba 18:44

ALLAHTAN KORKMUYORMUSUZ

Bir gün gelecek belki bu ülkeye bu millete hesap vermeyeceksiniz ama YÜCE ALLAHA elbette hesap vereceksiniz, benim hakkım var bu ülkede ve ben size hakkımı helal etmiyorum ve artık galiba inanıyorum ki bu mayınların hepsini siz düşeyip pkk nin boynuna bırakıyorsunuz...
eray yazıyor 24 Haziran 2009 Çarşamba 18:23

yazıklar olsun

akıl almaz şeyler oluyor..allah sonumuzu hayreylesin gerçek demokrasiye geçene kadar, hükümete selam duran bir ordumuz olana kadar daha neler göreceğiz
nusret zengin yazıyor 24 Haziran 2009 Çarşamba 17:55

yaziklar olsun

yaziklar olsun sizin kansizlara allahtan korkun kendi evlatlarimizi pisi pisine sehit veriyoruz allah belanizi versinde her kes kurtulsun
ahmet celik yazıyor 24 Haziran 2009 Çarşamba 17:53

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla