Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-26-2009, 05:51   #29
Kullanıcı Adı
ahmetmelih
sizin adamınzn eşbaşkanı olduu proje.utanın lan türklüğnzden türkiyeliliğnizden atatürkün evlatları olduunzdan utanın gelip burda btün ortadoğuyu parçalayıp kendi çkarlarna göre organize etcek olan bi projenin eşbaşkanı olduğnu söyleyen adamı savunuosunz.sizi görnce ben utanıorm ama siz aynısnz.AK partililik bu oluo demk ki! yazık gerçekten yazık bu ülkeyi kurmak için verilen onca emeğe.6 yılda anasnı siktnz ülkenin dış borç iç borç enflasyon dedik yetmedi limanları sattınz nie çnkü başbakanmz bu ülkeyi pazarlamakla mükellefmiş.pehh! gene yetmedi topraklarmzı sattınz.kan döküle döküle alınan topraklarmzı göz göre göre 2 kruşa sattınz.bari gidin terkedin burayı bizi rahat bırakın bıktık sizden ! TCnin başına gelmş en kötü felaketsinz.anlıorum illaki bi ideolojiyi savunacaksnız bnde öleym herkes illa ki öle ama nblim sizi görnce diorum bunlarn beyni nasıl yıkanıo.RTE müthiş zeki gibi adam kşke bizm trafmzda olsaydı ona gerçekten üzülüorum.ha sOn olarak aranzdan bazı aptallar çıkıp beni komünst veya faşist veya sosyalist sanablir.ama diilm ben sadece KEMALİSTİM! yazık.......
ahmetmelih isimli Üye şimdilik offline konumundadır