06-26-2009, 12:26
|
|
|
Alıntı:
hasantalha Nickli Üyeden Alıntı
redyellow un dediği gibi ab ci olmak farklı bir şey
AB nin şüphesiz az da olsa iyi yönleri vardır o konuşma hakkında bilgim yok açık konuşayım varsa belgeniz gösterirseniz sevinirim.
Ama Saadet AB'nin böyle zina serbest olsun gibi isteklerinde de AB'den taraf olmuşsa o zaman sizlerden önce onu diyenin yüzüne ben tükürürüm bunu da bilmiş olun!
|
Oooh, 180 derece..
Çık bi üst yorumuna bak, in bide bu yorumuna bak.
Belgemiz varsa gösterecekmişiz, ama SP AB'ci HİÇBİR ZAMAN OLMAMIŞTIR lafı döndü dolaştı AB'nin az da olsa iyi yönleri vardıra geldi..
E Kutan az da olsa iyi yönü vardır demiyor Efendi, üstte verdik;
"Türkiye AB'ye üye olmalıdır. Bunun da barış içinde yeni bir dünya için hayatî önemi vardır."
bu sözler kat'i üyelik isteyen sözler.
Üç aşağı beş yukarı indirgenecek türden değil.
Önce kıvırma payı bırakma; biz AB'ye karşıydık KARŞIYIZ de.
Dik dur.
Olur mu?
Omurgan olsun.
--
Diğer arkadaş da konuyla ilgili bir tane bile yorum yapmamasına rağmen konuyu bulandırıp şimdi imzalarla felan uğraşıyor..
Efendiler;
Ama Saadet AB'nin böyle zina serbest olsun gibi isteklerinde de AB'den taraf olmuşsa o zaman sizlerden önce onu diyenin yüzüne ben tükürürüm bunu da bilmiş olun!
Yerler sosyal mesajı.
Taaa en üstlerde dedim, al buna da imza koy bulandırıcı arkadaş;
Alıntı:
Ama ikisinde de medya, CHP-tehditleri, AB ve en önemli faktör CUMHURBAŞKANI SEZERin karşı çıkmalarıyla ikisi de olmamış.
Yani AYM'ye bile gidememiş.
Ama diyorum; belki şu İslamcı geçinen çamurcu tâife (isimleri lazım değil) o zaman bi destek olsaydı, hadi olacak, başaracaksınız vs deseydi GERÇEKTEN ONLAR DA İSTESEYDİ bu BELKİ olurdu.
|
"Zina serbest olsun gibi isteklerde AB'den taraf olmuşsa SP..." demeyle olmuyor, zinanın yasak kapsamına alınmak istenmesinde ne demişler çıkıp, ne destek vermişler getir onları göster.
Bizde anlayalım AB tarafında mı durmuş yoksa zinanın yasaklanması tarafında mı..
Hey yavrum heeeyy..
|
|
|