[QUOTE=Meçhul;644559]
Şengün'ün sanık ve müdafilerin bazı konuşmalarını alkışlayan izleyicileri uyarmasını da eleştiren Özkan, ''Bu televizyon kanallarının kişilik haklarımıza hakaret etmesine izin veriyorsanız, neden izin veriyorsunuz. Ama buradaki insanlara kızıyorsunuz. Bu insanlar bize değil, vatana, ahde vefaya, Mustafa Kemal'e aşklarını anlatmaya geldiler. Bu insanlara kızıyorsunuz. Ben politik nedenle tutukluyum. Ben terörist değilim, ben Mustafa Kemal'in askeriyim'' şeklinde konuştu.
(AA)
[/QUOTE
zamanında sizin televizyonlarınız ALLAH (c.c) diyen herkese hakaret ederken zevkle izliyordunuz sadece baş örtülerinden dolayı vatan haini terorist ilan eden siz KU'RAN-I KERİM in emri oldugu için örtünen onca gencecik kızlarımızın hayatlarıyla oynarken adaletiniz nerdeydi
hatırlayın t.ö bizde ALLAH (c.c) aşkıyla yanarken biz mehmetiz muhammediz peygamder ocagında ALLAH (c.c) ın askeriyiz dediğimiz zamanda bizi terorist ilan eden siz deilmisiniz
peygamber ocagında sırf eşi örtülü ve namaz kıldıgı için askerlikten ihraç eden sizler değilmiydiniz. öyle hale gelmişti ülkemiz ALLAH (c.c) demeye korkar olmustu.
merek etme t.ö sizin gibilerden Türkiyeyi çöle çevirenleri ve çevirmek icin türlü türlü oyunlar çevireni ne izin veririz nede cesasız bırakırız
Başbaknımızın da dediği gibi 'senin böyle yüksek sesle konusman suçluluk psikolojisidir.'