Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-23-2009, 10:01   #22
Kullanıcı Adı
rikopasa
Alıntı:
rıfat gökalp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şamanist fosil rico,hakkarili vekil'e destek verdiğimizi de nereden uydurdun,
mesajlara baktığın zaman ve başbakanımızın sözlerinden hakkarili vekilin bu davranışını ve tezini tasvip etmediğimizi anlayabilirsin.

yobaz rico,Akpartili ve Müslüman bir fert olarak,alemlere rahmet olarak gelen peygamber efendimiz hz.muhammed (s.a.v) ümmetindeniz ve senin gibi ırkçı olmadığımız için çok mutluyuz.

apo'yu idam'dan kurtaran sözde milliyetçiler kim,mhp ve devlet bahçeli
pkk'lı vekilleri meclis'e taşıyan sözde ulusalcı kim,chp ve deniz baykal

admin,rico denen yobaz'ı forumdan uzaklaştır.
Vay yeni yetmeye bak nelerde bilirmiş.
Sen benim hangi görüşte olduğumu nereden biliyorsun ?
Türk'üm demek ve bundan gurur duymak ne zamandan beri yobazlık oldu ?

Arkadaş, Türk'üm diyene basıyorsunuz ırkçı yaftasını. Kimsenin ırkçılık yaptığı falan yok, bu ülkeyi bölmek isteyenlere verilen tavizler karşısında tepkimi dile getirdim bu kadar basit.

Müslümanım ve ümmetçiliğin ne olduğunu hala anlamış değilim, genel anlamda müslümanın müslümanı her konuda şartta desteklemesi diye düşünüyorum ve bende diyorumki müslüman tüm insanlığı kucaklamalı ayırt etmeden. İngiltere'de sokakta uyuşturucu satanlar Türk'üm diyince bana bulaşmamışlardı müslümanım diye, onlarda müslümanmış Fas'lı, ümmetçiliğin yararları işte uyuşturucu satıcılarından dayak yemekten yırtabiliyorsun. Günümüzde dünya üzerindeki müslüman nüfusu hızla artmakta yakın gelecekte hakim din olacağız, keyfini çıkartalım.

Başbakan'ın ilgili konu hakkında yaptığı çıkışıda tıpkı Davos'da yaptığını beğendiğim gibi beğendim.

Rıfat, son sözüm sana arkadaşım; sinir yapmadan yavaş yavaş sakince ... tamammı canım hadi bakiim.
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla