07-24-2009, 18:44
|
|
|
Müthiş bir medya analizinin yanında,komplo teorilerinden ziyade hakkaniyetli tespitler bulunmaktadır.Vakit'in içine provokatörler sızdırılmış mı bilmiyorum,çok derin bir mevzu bu.Sızdırılmışsada su uyumakta,kendisi görülmemektedir.Hüseyin üzmez konusu çok önemli şöyleki;bu olayda bir şahıs üzerinden öyle fırtınalar kopartılmak isteniliyor ki,akla hayala sığmayan hadiseler yaşamaktayız.Bana göre bu hadise tevaffuk eseri değil,bir senaryo ışığında hazırlanmıştır.Bu idaa komplo teorisi ile kıyaslansada gerçeklik payı var gibi..Üzmez in suçlu suçsuz durumuna bakmadan önce,kartel medyasının ahlaksızlığına değinmek gerek!Bu kadar şerefsizlik olmaz!Türk medyasının nerdeyse %99 u kendisini yargıç yerine koyup,sürmekte olan hukuki bir dava sürecine alenen müdahil olabilmekteler!İşte bu durum bazı gerçekleri ortaya sermektedir.Ve bu durumda,tepenin ardını görmeye çalışmak elzem olandır!!!Şahsen Hüseyin üzmez'i gözüm tutmamaktadır,geçmişte yaşadığı olayları araladığınız zaman insanın burnuna kötü kokular gelebilmektedir!Fakat bu önemli değildir,önemli olan bu davanın 'çorbadan'beter bir biçime dönüştürülmesidir!..Gelelim Abdurrahman Dilipak analizine,kendisini iyi bilir,yazılarını büyük bir zevkle okumaya çalışırım.Geçmişine dair pek bir bilgim yok,araştırmadım!Muhafazakar yaşantıyı biraz radikal bir biçimde yansıtmaya çalışmaktadır,doğru delillerle!O yüzden kendisinden şüphlenmeyi gerektirecek bir durum görmüyorum..Özetle eski VAKİT ve yeni VAKİT arasında dağlar kadar fark var!İslami yayını eskisi gibi radikal bir biçimde yapmamaktadır!Ahir zaman konseptine uygun bir şekilde sürdürmeye çalışmaktadır..Doğruluğu,dürüstlüğü ve göstermiş olduğu yayıncılık başarıları ile adından sıkça bahsetirmektedir son dönemlerde,bu da doğru yolda olduğunu göstermektedir.Nacizane bir yorum,sürçü lisan ettiysek affola
|
|
|