Vay beyinsiz vay laik Türkiye derken bile laikliği ihlal ediyor hanzo laiklik bir din değil bir yönetim biçimidir ülkedeki tüm dinleri güvence altına alır ne diyor Cumhuriyet yönetiminde her görüşe yer vardı yeter ki samimi olsun diyor eğer böyle laiklik olacaksa laikliğiniz batsın ! ...
Unutmayınız; Demokrasi gericiliğin önünü açmak değildir.
Şuraya bir iki cevap daha yazayım da rahatlayayım öncelikle gericilik diye bahsettiğiniz şey İslam dini sanırım kısaca özetleyeyim İslam bir yaşam biçimidir ve öyle bir mükemmel dindir ki tüm çağlara hitap eder o yüzden en ilerici insanlar Müslümanlardır yalnız bunu sizin gibi Putçular anlamazlar anlayamazlar ( Atatürk'ü putlaştıranlara bu cevap ) çünkü Bütün güzelliklerin sahibi Rabbim o fırsatı vermez yeryüzündeki insan suretindeki şeytanlara imanda bir nasip meselesidir yıllardı demokrasi diye zırvalar durursunuz ki adaletin ve demokrasinin insan haklarının en güzeli ve en yeterlisi İslam hukukunda mevcuttur ....
Kınıyorum kınıyorum kınıyorum ve en güzel takipçi Allah'a havale ediyorum olayı Şüphesiz ki Yarattığı kullara en güzel cezayı verende O'dur ..
Vesselam