Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-03-2009, 15:46   #7
Kullanıcı Adı
R.T.E.
Alıntı:
olcayatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hem yanlış bir davranış, hemde ahlaki açıdan da çok düşündürücü. Bir kişiyi sevmeyebilirsiniz, karşı olabilirsiniz ama bu sizin onu aşağılayacağınız hor göreceğiniz veya küçümseyeceğiniz anlamına da gelmez. Bir de bize muhalif olanlar bizi cahil, kendilerini ise okumuş, yüksek tahsilli,zengin, ve elit kesim olarak nitelendiriyor. Eğer onların zihniyetleri bu ise ben bu saflarda yokum arkadaş. Biz onların indiği seviyeye inmeyiz. Bizim hoşgörü ve merhamet anlayışımız onların anlayamayacağı derecede yüksektir.
Beni yanlış anlamışsınız ben pedagojik açıdan yanlış derken çocuğa yapılan muameleyi kastettim.
Lisedeyken sizler de iyi bilirsiniz kimin eli kimin cebinde belli değildir. Kimin kullandığı, kime uyduğu belli değildir. Büyük ihtimalle ÜLKÜCÜ kimseler tarafından bu olaya sürüklendi. biz bunları bilemeyiz o yüzden bu evladımızın yaptığı yanlış dahi olsa küstahlık dahi olsa hapis cezası ağır olmuştur.
Elbette ki bir ülkenin başbakanına bu şekildeki bir hitab kabul edilemez. Ancak kabul edilemeyecek çoook söylemlerin olduğu bir ülkedeyiz. Başbakanımıza "kıvırıyorsun" diyen şahsiyet bile ceza almazken, ya da her gün tv lerde hakaret edilirken soruyorum size günahı bir lise öğrencisine yıkmak doğru mu?
YANLIŞ ANLAMAYIN SAVUNMUYORUM. Ancak olaydaki çarpıklığı görmenizi istiyorum. Demek ki bağımsız yargımızın gücü bir liseliye yetiyormuş diyorum.
selametle inşallah...
R.T.E. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla