Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2009, 19:23   #7
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hı hı siz çok sindirmişsiniz demokrasiyi belli, onun için bir sene önce kendisine soru soran çiftçi Sn Başbakan'ın ziyareti bitene kadar karakolda tutuldu dimi ?
Bana bunun cevabını verebilir misin ?
Bırakın bu demokrasi memokrasi işlerini, işiniz gücünüz takkiye.

Bakınız siz niyeti anlamıyorsunuz ''rikopasa'' eğer Ak Parti'nin veya kimi hedef alıyorsanız eğer art niyetli olsak sizi temin ederim bu niyet rahatça yerine getirilirdi, bunu açık ve net söylüyorum size ama niyeti ülkesine hizmet olan insanlardan oluştuğumuz için sürekli taşlamanız gayet doğal. Kanun bu bir ağaç mevye verir(Ak parti) birileride taşlar(siz ve sizin gibiler) buna şaşırmıyorum. Ellhamdürillah biz hep meyve veren ağaç rolündeyiz hayat denen bu kurguda. Size anlatmaya çalıştığım şu gerçekten hizmet sevdalıları art niyetli insanlar olsa; yurtdışında kolejler yerine medreseler açılır, çağdaş eğitim yerine dini bazlı ideolojik eğitimler verilir, Türkçe yerine Arapça öğretilir, Türk bayrağı yerine Hilafet sancağı dalgalanır ve çok kolay taraftar toplanabilirdi. Bunu aklınıza sokun eğer art niyetli olsaydık bu gün çoktan bir şeyleri ıslah etmek yerine tamamen değiştirmek hiçde zor olmazdı, şunu aklınıza sokun ki tek bir haberle sokaklara dökülürdük...! Hizmet sevdalılarına bilip bilmeden çamur atmak ''insan'' olana hiç yakışmıyor...!