Alıntı:
rıfat gökalp Nickli Üyeden Alıntı
rikopasa,dini kullanıp kürt ayaklanması yalandan ibarettir.bu şeyh sait efsanesi(böyle
birisinin olduğu da bilinmiyor)ETÖ-İSMET İNÖNÜ-İNGİLTERE tarafından Müslüman
Kürtleri yıldırmak ve bölücülüğe teşvik etmek amacı ile böyle bir safsata uydurulmuştur.
doğu bölgemizin s(Uygunsuz kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)(Uygunsuz kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)atejik ve enerji açısından önemli olduğu hususuna katılıyorum ve
''CHP-ABD-İSRAİL'' işbirliğinin ülkemizi bölmek ve parçalamak için KOMÜNİST KÜRTLERİ
kullandığını bilinmektedir.
Akparti'nin demokrasi'nin teminatı olduğu konusunda hiçkimsenin şüphesi olmasın.
Akparti 72 milyon insanın bilhassa bu vatanın gerçek sahipleri olan dindar insanların
özgürlüğünü ve haklarını savunmakla mükelleftir ki sizin yasakçı politikalarınız sayesinde
'367,türban(başörtüsü özg),katsayı,yaş kararları,irtica(islam ile mücadele),katı laikçilik
gibi kararlar olduğu müddetçe AKPARTİ Demokrasimizin,özgürlüğün ve barışın sembolü
olmayı sürdürecektür.
riko,o çiftçi vatandaşın daha önce TANSU ÇİLLER'i aynı yolla protesto etmesinden
pek haberin yok sanırım ki başbakanımızda provakatör'e anlayacağı bir dille
''ananı al git'' diyerek hak ettiği cevabı vermiştir.
riko adam olmadığın etö'yü savunmadan belli oluyor,bana kalsa forumda senin gibi
faşist ve anti-demokrat'ın 1 dakika bile kalmaması gerekir ama demek ki yönetici
arkadaşların bir bildikleri var ki seni forumda tutuyorlar.YA SEV,YA DA TERKET
|
-Rıfat, yine cellallenip sallayıp durmuşsun. "Şeyh sait diye birisinin olduğu bilinmiyor" demişsin. Arkadaşım o zaman gidip Uğuır Mumcu'nun "Kürt-İslam ayaklanması" nı oku derim, kitabın sonunda şeyh sait in hayattaki akrabasıyla röportaj yapılıyor.
-"bilhassa bu vatanın gerçek sahipleri olan dindar insanlar" demişsin, bu ne demek ? Dindar olmayanlar bu vatana sizin kadar sahip değillermi ?
-Çiftçi başbakana soru soracak ve provakatör olacak, ne güzel bir anlayıştır bu.
-Rıfat sen daha bu forumda yokken ben vardım ve çok güzel tartışmalarımız oldu haaa bu arada adamlığı senden öğrenecek değilim, artist.