Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-09-2009, 11:31   #16
Kullanıcı Adı
BlueMoon
Dolunay. Kadim@

Sizin hayatınızı, ırkınızı, soyunuzu, hayat tarzınızı, kültürünüzü sorgulamadığımı ve yadırgamadığımı yukarıda belirttim...

Bu arada bir dil bir insan, iki dil iki insan sözünü de biliyorum, ve birden fazla bir dil bilenlerin bilmeyenlere karşı biraz daha üstün olabilirler evet ama konumuz bu değil...

Biz Ak Parti olarak sevgiye ve hoşgörüye açık bir partiyiz. Kimseyi dışlamıyoruz, siz de beni dışlamıyorsunuz eminim... Benim demek istediğim çevremdeki kürtlerin yaşayış tarzını görünce kürtler hakkında düşüncelerim genelde olumsuz oldu. ben sizi asla herhangi bir şeyle suçladım mı asla hayır.

Türkiye içinde günlük hayatta türkçe konuşulmasından yana olduğum için öyle dedim. Tabii ingilizce veya kürtçe bilmek bir kültür meselesi. Şu anda hangimizin üstün olup olmadığını veya doğunun mu yoksa batının mı daha ileri / modern olduğunu tartışmıyoruz. Zaten tartışılmaz bunlar çünkü hangi bölgenin ne ve nasıl olduğunu herkes biliyor

Türk kürt ayrımı yapanın ben de karşısındayım. Ama önemli olan bu hassas çizgileri tutturabilmek...
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır