Konu
:
2 Sorum var yorumlarınızı bekliyorum.
Tekil Mesaj gösterimi
08-10-2009, 21:28
#
13
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
hipermuhafazakar
Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Ertuğrul Özgül, süper açıklamaların için teşekkürler ama bu kısım olmamış. Aile planlaması yani gebeliği önleme yolları kullanılmazsa hem aileler ekonomik açıdan, hem kadın yani anne sağlığı açısından ciddi tehlikelerle boğuşurlar. Onlar zenginler, 10 tane çocuğada bakıcı tutturup bile baktırırlar. Ama burda kıt kanaat geçinenler çok çocuğa bakamazlar..
Yahudilerin zengin olması, bence Allah onlara yaşayacakları her şeyi dünyada yaşattrıp ahiretlerinde ebedi cehennemle çektirecek, ondan zegince yaşatıyor, buna inanıyorum. Hem belki imkanlar vererek onları ihtihan ediyor, hemde sebeplere riayet edip zenginler olmuşlar. Yani sende zengin olmanın yollarını düşünüp yapmaya çalışsan sende zengin olursun.. Ama zenginlik insanı bence kötü saptırtırıyor. En iyi kıt kanaat geçinmek
Allah razı olsun ben teşekkür ederim...
Çocuk ana rahmine düştüğü anda onu rızkını Allah verir..... tabikide demek istediğim oluruna bırakmak değil ama Allah insana o iradeyi vermiş bırakında kendisi karar versin....
yapılan kampanyaları düzenleyen kuruluş ve kanallara baktığınızda işin aslını görebilirsiniz....
Önemli olanı çocuğun rızkı değil yani yapacağın kadar değil bakacağın kadar sözü maksatlı söylenen bir söz....Şöyle dense Yetişterebileceğin kadar mesela islamda iyi bir evlat yetişmeknin önemini bilmeyenimiz yoktur.....
umarın anlatmak istediğimi anlata bilmişimdir
Ertuğrul ÖZGÜL
Açık Profil bilgileri
Ertuğrul ÖZGÜL nickli üyeye özel mesaj gönderin
Ertuğrul ÖZGÜL - Daha fazla Mesajını bul