Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2009, 16:07   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Cool
Başbakan Erdoğan, Rize'de Ak Parti İl Danışma Kurulu'nda konuşuyor. Rize'de çıkan 29 Mart seçim sonuçlarına vurgu yapan Erdoğan, Rizeli'den "1 numara" olmalarını istedi.

12 Ağustos 2009 14:59

Başbakan Erdoğan, Rize'de Ak Parti İl teşkilatında konuşuyor. Erdoğan'ın açıklamaları şöyleydi:
"Rize, 23 belediyenin 17'sini Ak Parti'ye vererek Başbakan'ına ve ekibine bir kez daha sahip çıktı. Rize büyük düşündü, büyük düşünenlerle berber oldu. Bu tüm teşkilatımızın başarısıdır.
Rize Ak Parti'ye oy veren iller arasında 1 numara olmalıdır. Bizim döneminmizde Rize'yue yapılanlara bir bakın. Geçmişte vaadettiler biz yaptık. Rize'ye üniversite yaptılar mı? Biz yaptık. Rize'ye modern bir tıp fakültesi yaptık.
2003'te şu sahil yolunun 3'te biri yapılmıştı. Şu anda yol bitti. Sadece Ünye'deki viyadükler kaldı. Bizden öncekiler o dağları delemedi. Dağları delseler altında kalırlardı.
15 20 senemizi çaldılar. Halkı kandırdılar. Zaten senin görevindi yaptın diyorlar. Bizden öncekilerin görevi değil miydi?
Ben provokatöre demokrat diyemem. Ben 17 yaşından beri meydanlardayım. Köşelerden yazı yazarak bu günlere gelmedim. Her şeyi yaptım başardım diyemem. Eksiklerimiz tabiki var. Ama geçmişte yapılanlarla mukayese etmek lazım. Geçmiş ne yaptı şimdi neler yapılıyor. "

Haber7
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla