Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-13-2009, 17:40   #2
Kullanıcı Adı
Terennüm
sevgili dostlar ben saadet partisinin bu ülkede olması gereken bir siyasi parti olduğunu düşünüyorum.bir boşluğu dolduruyor sağolsunlar.erbakan hakkındaki görüşlerim ise şudur.beyefendi kişilği ve bilgeliğiyle gerçekten ender şahsiyetlerden.ama malesef bazen öyle bir açıklamalar yapıyor ki.hocamın beyefendiliğinie ve bilgeliğine hiç yakışmıyor.bu konuya daha fazla girmek istemem.bu forumda ve gerçek yaşamımda yıllardır bunun münakaşasını yaptım.gün geldi gönüller kırdım gün geldi gönlüm kırıldı.sonuç ise hep kocaman bir hiç oldu.hatta çok değer verdiğim dostalarımdan koptuklarım oldu.şimdi bu konun buraya açılmasını ben iyi niyetli bir düşünce olarak görmüyorum.neden mi?empati yapalım ben milli görüş veya saadet partisinin forumuna böyle bir konu açsam görüşleriniz ne olurdu? bu konuyu ben tamamen tahrik edici olarak algıladım.o yüzden sevgili fatihinn torunu kardeşim bizde fatihin torunuyuz onun için sizden lütfen biraz daha dikkatli ve iyi niyetli olmanızı istiyorum.zaten yeterince gergin olan diyaloğumuzu daha da germeye çalışmayınız.selamlarımla.
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla