Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-14-2009, 17:18   #102
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi yazdımya akrabası var orada onun bir evinde kalıyor. Zaten ABD olmasa başka nere olursa olsun o ülkedede müminlere kas kusturmuştur. Mesela Almanyada kalsa... Almanya çok mu iyidir ? Hep gizlice içimizden vuruyor ülkede sayısız terör örgütü destekçisi barındırıyor.
Yapmayın lütfen, bir abd ile almanyayı nasıl karşılaştırabilirsiniz müslümanlara eziyet, müslümanlara zulüm konusunda.

Almanya şu an dünyada kaç tane müslüman ülkeyi işgal etmiş durumda sayabilir misin?

Peki abd?

Hadi diyelim almanyada öyle olsun... peki belçika, peki isvicre, peki başka avrupa ülkeleri, müslümanlarla hiç bir zaman sıkıntısı olmamış, derdi olmamış, oldukça özgür davranan ülkeler hiç mi yok?

Ha bütün bunları hocaefendiye kızarak yazmıyorum, HOCAEFENDİYE ABD'Yİ YAKIŞTIRAMIYORUM diyorum... arada fark var bunu lütfen görünüz.

Hele hele abdin ırakı işgal ettiği, afganistanı işgal ettiği ortamlarda hiç mi hiç yakışık almıyor.

Alıntı:

ABD'de yaşayan yüzbinlerce Türk var zaten. Bunlarda rahatsız ediyormu sizi peki ?

yüzbinlerce türkün hepsi HOCAEFENDİ Mİ?

Fethullah hoca boşuna hocaefendi olmadı değil mi, normal herhangi bir vatandaş gibi herhangi bir türk gibi bakamayız hocaefendiye.

Neyse fazla uzatmayalım.

onun da bir bildii vardır bizim bilmediğimiz..

tekraren hocaefendiye sağlık, sıhhat, afiyet ve hayırlı hizmetlerinde üstün başarılar dilerim.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla