Alıntı:
olcayatay Nickli Üyeden Alıntı
daha önce idam cezasının geri gelmesi için burada yazılar yazmış ve anket yapmıştık. büyük bir çoğunluk adaletin sağlanması için idam cezasını istemişti. istemeyenler zaten forumdan atılan özgürlükçü sol görüşlü kişilerdi. açılımlar boşa çıkacak demişsin. bence boşa çıkmayacak ilk defa hükümet bu kadar kararlı. kendinden emin. eğer bu açılım tutarsa pkk büyük ölçüde tasfiye olacak. pkk biterse muhaliflerin protestoları yine bitmeyecek. ne yaparsak yapalım o kominist cahiller solcular bize yine karşı çıkacaklar. çünkü insanlarda bilinç yok. eğitim yok. dinleri imanları laiklik cumhuriyet. onlara tapıyorlar resmen
|
Kardeş, Kuran'da geçmiyor mu
'Kısasta size hayat vardır'. Yani sana yapılana sende aynını yap. Bunlar bu milletin çocuklarını en kahpece yollarla öldürüyorlar. Sende bunlardan yakaladığını öldüreceksin o kadar basit !
Ayrıca zarar vermekten vazgeçmeyen münafıklarında yakalandığı yerde öldürülmesine izin verilmiştir. Bkz.. Nisa Nuresi 91.ayet
Ben açılımlar boşa çıkacaktır diyorum. Çünkü onlar adam değiller, şeytanın ordusu onlar, ben çok iyi tanıyorum onları. Tam gördüğün yerde vur emri çıkarılacak kahpe kusmukları onlar. Düşmanın gayri milli köpekleri, biri terör şirketi, diğeri onun siyasi uzantısı provakasyon şirketi. Öldürür sakat bırakırlarda gene vazgeçmezler o işlerinden. Sonuç asla alınamayacak bu açılımlardan ancak idamlarla alınır bir miktar