Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-24-2009, 15:55   #10
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zaman'a hasımcılık mı?
Bu gazete evime giren iki gazeteden biri.
Vakit'ten daha ATEŞLİ savunulması gereken bir oluşumun gazetesi.
Öyle de savunuruz.

Pireye kızmıyorum, röportaj verdiği kişi yazıyor "Vakit kötü Milliyet'te kötü" diye.
Onun ağzına tercüman.

Bu kadar işte.. Aksi hali de Taviz.

/
Vakit'in hatası yoktur mu dedik?
Daha geçende Ertuğrul Günay konusunda karşı çıkıp en karşıt görüşünü savundum.

Biz kör şakşakçı değiliz.
Tamam güzelde burada bu konuyu açmak demek yeri göğü Zaman aleyhine inletmek oluyor. Sen medyayı takip eden biriye benziyorsun, senin herkesten daha çok bu gazetelerin kıymetini bilmen lazım. Zamanıda Vakitide Starıda Yenişafakıda Bugünüde biz bunlara toz bile kondurmamalıyız. Çünkü 70 milyona ve gelecek nesile katarsak 150 milyona büyük hizmetleri var değil mi? Seni bilmem ama ben ne olursa olsun bu 5'liyi savunurum korurum ! Burda küçük bir protesto büyük bir top güllesi yollamaktır bu gazetelere.

Eğer öyle birşey demişse Vakit'e beni gerçekten çok üzer. Bu konuyu burada görmekte beni üzer. Bence biz bu gazetelerin hatalarını varsa örtmeliyiz bunların trajını mutlaka arttırmalyız. Şimdi boğuşma kan kaybettirme kavga zamanı değil milletin egemenliğini kurtarma zamanı.

Bence en yakın sürede Ekrem Bey bu konuda açıklama yapacaktırç Sabrediğ yazılarını takip edelim. Bu arada o röprtajında tamamını görmek istiyoruz!
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır