Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-28-2009, 13:09   #2
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Bu arada, “AKP çok sıkıştığı seçimi kazanmak için son hafta Ergenekon kapsamında sansasyonel tutuklamalar yaptıracak, 28 Şubat sürecinin ünlü isimleri ile kamuoyunda tanınmış gazetecileri gözaltına aldıracak...” lafını hatırlattım. O konuşmanın “seçim konuşması” olduğunu söylemekle yetindi.

Selamlaşarak vedalaştık.

--

Alıntı:
Seçimden önceki lafın, meraklısı için yukarıda asılı. Ergenekon davasını hukuk davası olmaktan çıkarıp AK Parti’nin siyasi operasyonu olarak nitelendireceksin, sanki tutuklama kararlarını AK Parti veriyormuş gibi seçimden önce 28 Şubat aktörlerini ve tanınmış gazetecileri tutuklattıracağını söyleyeceksin, dava süreci bitmeden neredeyse herkesi tümden aklayacaksın, sonra “bana iftira attılar” deyip kenara çekileceksin.

Bu ifade, destek değil de nedir? Ergenekon yazarları senin bu lafların üzerine kaç tane makale döşendiler.

Kendi üslubun ve cümlelerinle aynen sana sesleniyorum. Sen Profesörsün, şimdi namusuna ve şerefine havale ederek sana bir görev yüklüyorum. Bir araştırma yap, o sözler destek mahiyetinde midir, değil midir? Öyleyse benden özür dile. Tabi gerçekten herifsen, namus ve şeref taşıyorsan.
Şu son cümlelerde beklentisinin boşa çıkacağına eminim Tayyar'ın.
"herifsen, şeref taşıyorsan vs.."
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla