Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-30-2009, 00:29   #20
Kullanıcı Adı
Kürşad_1923
Alıntı:
.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şu son günlerde bayatlayan bir yaklaşım var "kapandımıki açalım"

Kapalı tabi! kapalı!

Kürt açılımına gereksiz demeniz,açılımın gerekli olması adına yalnızca kürt vatandaşların okuyabilmesi istedikleri iş yerlerinde çalışabilmesi değildir.

Kürt açılımı pkkyı yok etmektir,Türkiye içinden aldığı desteği azaltmaktır.Siyasi güçlerini azaltmaktır.

Doğudaki ekonomiyi,ve dtpnin belediyecilik anlayışını görmüyormusunuz?

Bu bir kürt sorununun sadece bir başlığıdır.

AB ye girecez girecez diyoruz.Ama doğunun halini görmezmisiniz?

Bu açılımla doğu illerimiz büyüyecek ekonomi güçlenecek ve bazı kürtlerin pkkya kayması önlenecek,buda pkknın Türkiye içinden aldığı desteği yok edecektir.

Asıl hedef pkkdır.pkkya kayan kürtlerin vatanlarını sevmesini sağlamak,sizde bu ülkedensiniz mesajı vermektir.

Verilen şehitleri döktüğümüz gözyaşlarını azaltmaktır amaç..

Bu yüzden son sözüm;

VATANINI SEVEN DESTEKLER!
Vatanını seven destekler diyorsunuz.Peki sayın Başbakan bu açılımı yaparken şehit ya da gazi ailelerine danıştı mı?Ben bir Gazi çocuğu olaraktan hakkı mı ne başbakana ne de bu ülkeye ihanet edip dağa çıkanlara ne de dağa çıkmaya yeltenenlere helal etmiyorum.Ben daha 6 yaşındayken küçücük subay çocukları anaokullarından kaçırılıp katledildi.Suçları neydi?Türk olmak.Türk olmak bu ülkede yaşayan bazı soysuzlar için suç teşkil ediyor herhalde.
Van'da bir köy vardır.Ulu Pamir köyü diye.O köyde yaşayan insanlar bölgenin diğer köylüleründen farklıdır.Kırgız Türkleri yaşar o köyde.Ve o köyde açlık vardır.Sefalet vardır.İşsizlik vardır.Ama başkaldırma yoktur.Ya da Alevi köylerine bakın.Su yok,yol yok,elektrik yok.Ama nedense her Alevi köyünde cami var.
Kendisi Türkiyeli olan sayın Başbakan gelecekte Laz açılımı,Çerkez açılımı,Gürcü açılımı vb. birçok açılım yapabilir.Ama çıkıpta bu vatanın bağrıdan şehit düşmüş insanlar için Türk açılımı yapacağını sanmıyorum.Osmanlı Devleti'nden aşama aşama ayrılan Balkan ülkelerinin tarihlerini iyi inceleyin.Hepsi de böyle açılımlarla bağımsız hale geldiler.
Kürşad_1923 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla