Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-30-2009, 19:25   #24
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
K@RFeZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dinledim çok beğendim facebookta paylaştım . Şarkıyıda indirdim . Neden rahatsız oluyoruz ? Haykonun okuduğu bu ilahi çok geniş İslamdan bi haber yaşayan bir kesime ulaşacak . Belki onların gönüllerinde bir kıpraşma olacak .

Bence biraz Hoşgörülü olmak gerek ...

Şimdi bir rock sanatçısı çıkıp ilahi söylüyor. Söyleyebilir. Neden söyleyemesin? Ama söyleyecekse bunu o ilahinin ağırlığına uygun bir şekilde söylemeli. Bir büyüğünüzün bile karşısına çıkarken insan kendine çeki düzen veriyor. Allah'ı peygamberi zikreden birinin bu kılıkta olması nasıl doğru karşılanabilir?

Bir eğitimci olarak ifade etmek isterim ki insan beyni duyduğu ile gördüğünü her zaman eşler. Küçük bir çocuğun önüne kalem koyup sürekli silgi derseniz, o çocuk bir süre sonra silgiyle kalemi karıştırır. En azından silgi dediğinizde zihninde kalem canlanır.

Peki siz bir punkçuyu gösterip ilahi dinletirseniz, zamanla insanların zihninde nasıl bir din olgusu oluşur? Tahmin edebiliyor musunuz? Yaratanımızın, peygamberimizin isimleri eşliğinde sahnede bir punkçu izliyoruz.

Dahası da var. Şimdi bunu hoş karşıladık diyelim. Hayko'da ses olarak fena da söylememiş. Doğal olarak Hayko hayranları, bu müziği yarın disko'da barlarda da Hayko'dan isteyecektir. O zaman nasıl bir tablo oluşacağını varın siz düşünün. (Kılığa dikkat etmeyen, mekana dikkat edecek değil heralde)

Konu Eşref tarafından (08-30-2009 Saat 19:28 ) değiştirilmiştir..
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır