08-30-2009, 23:58
|
|
|
Alıntı:
Rafugee Nickli Üyeden Alıntı
ya giyinişini,tarzını,tipini bende sevmiyorum ve ilk yazdığm cevaptada söyledm görmek bile istemeyeceğim biridir normalde diye ama bana insanları bu konularda dışlayıcı yaklaşımlarda bulunmak ters geliyor..yani bu sayede bilemeyiz ama adamın ağzına belkide ilk defa Allah lafzı girmiş oldu ve bunun sonuçlarını biz bilemeyiz...hayko cepkini dinleyip de bu adamın diğer şarkılarını da dinlemk isteyenlere gelince,böyle bişeyde olabilr ama benm bu adamı dinleyen ve seven arkadaşlarım da var ve düzgün insanlar...bu yönde bi bozulma olacağını sanmıyorum ama diğer türlü değişme olabilir ve bunun tek bir ihtimali için bile bu yapılana değer diye düşünüyorum...
|
Çok güzel izah etmişsiniz öncelikle teşekkür ederim.
Aynı şekilde benimde çevremde dinleyen insanlar var ki 2 parçasını bende dinlerim zaman zaman.Buna kimsenin müdahalesine ya da yorumuna gerek yok zaten.Ne bu adamın tarzına birşey diyebilirim ne de müziğine.Severim ya da sevmem bu 2 seçenekten başka yorum doğru değil.Bu benim şahsi görüşümdür muhakkak ki aksini düşünenlerde vardır,saygım sonsuzdur.Anlamsız bir önyargı var ve ben bunun şaşkınlığı içerisindeyim şuan.Ama dediğim gibi herkesin görüşüne saygım sonsuzdur Vesselam...
|
|
|