Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2009, 00:04   #93
Kullanıcı Adı
birisi01
işine gelmeyincede hemen avukat yaftasını vurun...coca cola bana para vermiyorki avukatlığını yapayım. coca colayıda savunmuyorum. ben kesinlikle sağlıklıdır içilmelidir demedim demiyorum.
ben sizin bu kalıplaşmış düşüncelerinize hayret ediyorum.
akıllının biri cıkıyor bir cok art niyeti için kola haramdır diyor ve bütün saflarda sorgulamadan buna inanıyor. ben bu zihniyete karşıyım. ben size kolanın neden haram olmadığını neden içilebilir olduğuna dair yazılar gönderdim. hiçbirinizde o yazılar hakkında yorum yapamadı birşey diyemedi. aynı slogan sözlere devam etti. edinde banane. ama bu kadar bağnaz olmayın. kaynağı belli olmayan nerden geldiği belli olmayan her bilgiye itimat etmeyin. akıllı zeki insanlarsınız araştırın biraz.
neymiş efendim kolada alkol varmış harammış.. ee ekmektede portakaldada sirkedede limon kolonyasındada alkol var onlardamı haram
bunlara dair yazılar gönderdim lütfen tekrar okuyun elinizi vicdanınıza koyup konuşun. ha içmeyeceksiniz yine içmeyin çünkü gercekten sağlıklı değil. zifte benzer bişey ama bilip bilmeden "haram" demeyin.
çünkü helale haram, harama helal diyenin imanı gider buyruluyor.
birde işin ticari tarfı var neymiş israile yardımmış. bu söylentileri cıkartan diğer kola firmaları bunu herkes biliyor. onun bunun ticari oyunlarına alet olmayın...
konu israile gelince. eve lanetli illet bir millettir islamın ve müslümanların en büyük düşmanıdır. ama unutmayınki bu dünyada para ve yönetimi yahudilerde.bir insanı sevmek ayrı birşey iyi gecinmek ayrı birşey. yahudileri kesinlikle sevemeyiz yoksa imanımız gider. ama maalesef iyi gecinmek zorundayız yoksa ticaret yapamayız. akıllı olmak lazım. ülke duygularla yönetilmez. siz bu kafaylada devam ederseniz bu tartışmada bitmez. ben bi kac yazı gönderdim colaya dair daha önce arzu ederseniz yine gönderirim. onun dşında sloganlara muhattap kılmayın beni llütfen....
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birileri için:

Durmak yok, colanın avukatlığına devam!!!

Birisinin İnadına colaya hayır!
birisi01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla