Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2009, 11:39   #2
Kullanıcı Adı
rikopasa
Alıntı:
Enfal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şuraya bir açıklık getirelim önce :
Konuya geri dönersek, coca cola markasının daha önce yaptığı açıklamalarda firmanın belirli aylarının gelirlerinin hepsini işgalci israil ordusuna bağışladıklarını söylediği vicdanlı kimselerin zihninde tazeliğini korumaktadır.
Yahu bunu daha öncede bu konuda belirttiğim halde hala aynı şeyi nasıl söyleyebiliyorsunuz anlayamıyorum.
Enfal arkadaşım bu haber bir şehir efsanesidir, böyle bir açıklama yapılmadı, bunu kafanıza sokun, yok böyle bir açıklama falan. Madem böyle bir açıklama yapıldı o zaman kaynak göstersenize.
Aynı şeyi söyleyen başka bir arkadaşta "yanılmıyorsam 2004 yılında CNN de ..." diye cümlesine başlayarak sanki açıklamayı CNN de kendisi izlemişcesine yorum yapabildi. Yani bu kadarmı hipnotize edilmişsiniz sizler, kendinizin görmediği duymadığı şeylere nasıl böyle kolayca inanıyorsunuz.

Bu arada yine belirteyim, benim kolayı veya yahudi malını koruduğum desteklediğim yok. Sizlerin böyle saçma sapan haberlere veya ne idüğü belirsiz bilmemne üniversitesinin söylemlerine böyle teslim olurcasına inanmanızı anlayamıyorum.
Üniversitenin biri "kolanın içinde domuz parçaları bulundu" diye hiçte bilimsel terminıoloji içermeyen bir açıklama yapıyor ve sizler bu açıklamayı buraya koyabiliyorsunuz, saçma sapan adamların saçma sapan işlerine inanmayı bırakın artık.
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla