Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2009, 14:52   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
Feyza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aslında işin bu boyutunu tartışmak çokta gerekli bir şey değil çünkü yukarıdada yazdığım gibi demokratik bir ülkeyiz. Sınırları zorlayan bir durumda yok ortada gayet doğal. O yarışmada vücudunu sergileyerek şarkı söyleyen birindense ben bu bayanı tercih ederim. Kişilerin tercihlerine karışmak çok yersiz. Yarışmacı günahı ve sevabı ayırabilecek yaşta Allah bize verdiği gibi onada ikisinden birini idrak edip tercih edebilecek aklı vermiş.
Aynen öyle feyza hanım..Bayanın seside müceveher gibi.Oldukça başarılı bir sese sahip.Bu yüzden yeteneğini kulanma çabasında.Belirtiğim gibi vakkur biri.Oturup kalkmasını bilen,ne konuştuğunu ölçen birine benziyor.Katılma tercihinde bulundu ALLAH hayırlısını nasip etsin..Bu bizi hiç ilgilendirmez.Bizi ilgilendiren,daha elma ile armudu birbirinden ayıramayan Gülben Ergen gibi cahil bir insanın söz sahibi olması!İnançsız olabilirsin,lakin %99 müslüman hüviyetine sahip bir ülkenin inançlı insanlarına saygı göstermeli demiyorum zorundadır diyorum!Bu kadar hazımsızlık düşmanlarımızda olur ancak.Bir Arabistan sözcüğüne tahamül edemeyen bir insandan ne beklenilirki başka...
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla