Alıntı:
dilemma Nickli Üyeden Alıntı
At gözlükleri sadece atlara yakışır!
Kimse İslamı da Kuranı da Allahı da kendi tekeline kendi aklında bulunan protiplere sığdırmaya kalkmasın!
Herkes haddini ve durması gerektiği yeri bilsin!
Size ne adam kimse kim!
Neye inanıyorsa inanıyor!
Belki Aşk'a gelecek..
Niyet okumacılığından vazgeçin.
O zaten müslüman değil o zaten bilmem ne filan..Bizlere yakışıyor mu?
Allah ben kalblerinizden geçenlere bakarım derken kimseyi yargılamak size de bize de düşmez.
Adem Bey'in bugün eklediği ayeti birkaç bin kez yazmanızı okumanızı tavsiye ederim.
Şuralara yazılanları okudukça..
Yazık!
|
At gözlüğü felan bu şekilde bir hitap yakışıyor mu size?
İnsanlar serbeste görüşlerini yazıyorlar.
Hakaret yoksa, küfür yoksa siz onlara bu şekilde AT deme hakkına sahip misiniz?
Kimseyi yargılamak bize düşmezse bu şekilde hitap etmek size düşer mi?
SİZE NE ADAM KİMSE KİM diyorsunuz böyle bir şey olabilir mi? ne demek size ne? ne demek adam kimse kim?
YARIN MADONNAYI GETİRSELER KURAN-I KERİM OKUTUYORUZ deseler yine mi BİZE NE diyeceğiz? YİNE Mİ ADAM KİMSE KİM diyeceğiz?
BELKİ AŞK'A GELCEK mi diyeceğiz?
Bakın daha önce yazdım yine yazayım.
BAZI ŞEYLERİN AĞIRLIĞI VARDIR VE TAŞ YERİNDE AĞIRDIR.
Bazı şeyler ayak altına düşürülmemelidir, bazı şeyleri herkes taşıyamaz.
Selamhaber sitesi bu haberi verirken bakın şu yorumu yapmış:
Alıntı:
Sahnede kanlar içerisinde brutal vokal söyleyen, vücudunun yarıdan fazlası dövme ile kaplı olan Ermeni asıllı Rock Sanatçısı Hayko Cepkin, TRT için ilahi okuyup klip çekti.
Ayrıca bu açılımın TRT'nin bu çerçevedeki son açılımı da olmayacağı öğrenildi.
HABERANALİZ
Söz konusu sanatçıya ilahi söyletilmesi islamın evrenselliğini ve birleştiriciğini anlatması ve rock müziğine gönül verenlerin tasavvufa yönelmesi adına faydalı bir adım gibi görünse de, her yıl karışık cinste binlerce gencin katılıp uyuşturucu ve fuhuş bataklığına kendini bıraktığı rock festivallerinde şarkı söyleyen bu ismin Ramazan'da orucunu açarken izlemek istediği TRT'de görülmesi ne derece takdir toplar bilinmez...
|
Yazık çok yazık.
Sizin adınıza üzüldüm.
Uslubunuza üzüldüm.
Hayko cepkin denen kişiye gösterdiğiniz hoşgörüyü BURDA YORUM YAPAN MÜSLÜMANLARA GÖSTEREMEMENİZE üzüldüm!