Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2009, 02:00   #4
Kullanıcı Adı
ENES_CAN_AK
sağlıkta attılan adımlar güzel
eğitimde özellikle kitapları bedava dağıtılması güzel.
ulaşımda yapılan icraatlar güzel.
kriz öncesi ve sonrası ekonomi kağıt üzerinde iyi gözükebilir ama halkın alt tabakası zor günlerine devam ediyor malesef.ben işçiyim özel sektörde çalışıyorum ak parti döneminde çıkan bir yasa varmış tam olarak ne zaman çıkmış bilmiyorum denkleştirme diye mesai yapıyoruz karşılığında izine çıkarılıyoruz mesai parasını almamışken izinde çepten yiyoruz bu bence çok saçma.
öveceğim ve eleştireceğim çok şey var ama aklıma şimdi hepsi gelmiyor.kürt açılımınada kesin ve kati olarak karşıyım.
ayrıca kriz döneminde alınan önlemlerin iş verenlerin cebini şişirmekten başka bişeye yaramadığını düşünüyorum.
çifçinin zor durumda olduğunu düşünüyorum belki eskiye göre kısmen iyi olabilir ama yetersiz bence.
ilk döneme göre ikinci dönemde zamlarda artış var belki krizin etkisi var ama ilk dönemdede krizden çıkmış bir ülke vardı.
her şeye rağmen başbakanımızı o koltukta görmekten memnunum kendi adıma ama özellikle son zamanlarda canım çok sıkılıyor inşallah herkezin canı sıkılmıyodur böyle yoksa bidahaki döneme çok oy kaybederiz.
ENES_CAN_AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla