Konu
:
AK Partinin 7 Yıllık Yönetimi
Tekil Mesaj gösterimi
09-08-2009, 14:17
#
7
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
hipermuhafazakar
Nickli Üyeden Alıntı
Yanlız benim memnun olmadığım canımı sıkan bir şey var. Yargı konusunda adalet iyi sağlanamıyor. Ama bu hükümettenmi kaynaklanıyor yoksa yardıya sızmış gayri millilerden mi kaynaklanıyor bilemiyorum. Mesela terör örgütü destekçileri yakalanmıyor bir avuç eşkiya yakalanmadı ezilmedi orda burda çıkıp ihanet ediyorlar ve bunlar sadece seyrediliyor.
Tamamen katılıyorum. Partimizin zaten yaptıkları olumlu işleri saymakla bitirmeyiz. Ama yargı sistemimizde ciddi boşluklar olduğunu düşünüyorum. Artık pkk yandaşları açık açık pkk propgandası yapıyor, Abdullah Öcalan'a eskiden "sayın" bile denilemezken şimdi "devletin muhattabı Öcalan'dır" diyebilecek kadar küstahlaşabiliyorlar.
Yaptıkları saymakla bitmez. Çok açık bir şekilde bölücülük yapan, pkk'ya destek veren, halkı kışkırtıp sokaklarda olay çıkartan, molotof kokteyleri, sopalar, taşlarla şehirleri yağmalayan, hatta başbakana bile meydan okuyup
"sen bu şehre gelemezsin"
diyen ve seeçim zamanında partimizin afişlerini bile toplatan, ay yıldızlı bayrağımıza bile el uzatan bu vatan hayinlerinin bu kadar serbestçe içimizde dolaşmasını hayretle karşılıyorum.
Eşref
Açık Profil bilgileri
Eşref nickli üyeye özel mesaj gönderin
Eşref - Daha fazla Mesajını bul