09-12-2009, 10:06
|
|
|
Alıntı:
anabisTR Nickli Üyeden Alıntı
Sayın menes!!
Gördüğünüz ve gerçekle hiç bir ilgisi olmayan "kürt halkı eziliyor, onlara baskı yapılıyor" hezeyanları üzerine siyaset yapmaya, çözüm üretmeye calışıyorsunuz!!
Fakat durumunuz böyle değil aslında..Çözüm ürettiğinizi sanarken, her gün anaların bağrına ateş düşüren, acıkca söyleyemedikleri, ama ıdım ıdım hayalini kurdukları bağımsız kürdistan idealarına ulaşmak için demokratik hak istiyoruz söylemleri arkasına saklanan bölücülerin tamda istediği kıvama geliyorsunuz, farkında değilsiniz..
|
Bakın Kürt halkı şimdi ezilmiyor.Ancak geçmişte ezildi.İşte yazdım ''Şark meselesi raporu'' , ''İskan kanunu'' bunlarda mı yalan?Açık bir şekilde bu ülkede Kürtlere asimilasyon uygulandı.
Bugün 12 Eylül.1980 de bugün darbe oldu.Kürtlere neler yapıldı.Baskı oldu mu?Evet.Baskıdan da radikalizm doğdu.İşte PKK bunların ürünüdür.Bu terör örgütünün toplumsal desteği var.2 milyon oy aldığını düşünürsek çocuklarıyla birlikte 10 milyon eder.Neden bu insanlar onlara oy veriyor.Çünkü dilleri konuşulmasına izin verilmedi.Onları Türkleştirme uygulamalarıyla kendi kökenlerinden koparmaya çalıştık.
Biz bunu çözümünü arıyoruz.Bu toplumsal desteği nasıl yokederiz diye düşünüyoruz.Bu annelerin gözyaşlarını nasıl dindiririz diye düşünüyoruz.Biz bu ülkeyi nasıl geliştiririz diye düşünüyoruz.
Bu yazdıklarım hezeyan değil gerçeğin ta kendisidir.
Asıl sizin yaptığınız tam bir ırkçık.Neye dayanarak onların dillerini konuşmasını engelliyorsunuz?Neye dayanarak asimile ediyorsunuz?
Meraklayanmayın biz ne yaptığımızı biliyoruz.
Konu menes tarafından (09-12-2009 Saat 11:09 ) değiştirilmiştir..
|
|
|