Konu
:
Kos Koca İBB Başkanının Muğlak Açıklamasına Bakar Mısınız;Acımasız Olacağız?
Tekil Mesaj gösterimi
09-12-2009, 14:08
#
1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Kos Koca İBB Başkanının Muğlak Açıklamasına Bakar Mısınız;Acımasız Olacağız?
Ben mi duygusal yaklaşıyorum yoksa gerçektende vaziyet böyle midir mülahaza etmek istedim.İstanbul büyük bir sel afeti yaşadı.Bunun sonucunda maddi-manevi elim sonuçlar meydana geldi.Doğa olaylarının sonucunda bariz olarak suçlu aramak bana göre 'aptallıktır''.!Çünkü Allah tarafından vuku bulan hadiselerin mantalitesi tartışılmaz,sadece afettan ders çıkarılması gerek..İşte bütün bunlar arasında can evinden vurulan vatandaşlarımız,bazı yetkililer tarafından verilen beyanatlar karşısında birkez daha yıkılmıştır bana göre..Kimden bahsediyorum,tabikide İBB Başkanı Kadir Bey'den!Kadir Bey,bilgilendirme toplantısında;
''acımasız olacağız,can yanacak,yıkıp yakacağız'
'türünden talihsiz açıklaması ne kadar doğru açıkçası anlamış değilim!Nerdeyse bütün bilincini kaybetmiş,serseme dönmüş vatandaşlara hitaben böyle muğlak bir açıklama yapmak İBB Başkanına yakışıyor mu?Yoksa empati yapma gereği hissetmedi mi sayın başkan?O insanların ruh halini hiç mi tahmin edemedi!..Bütün bunlar size küçük ayrıntılar olarak gelebilir,lakin ben bu talihsiz açıklamalara içerlendim.Partimize mensup bir başkanın yapacağı doğru türden bir açıklama bulmadım.Umarım sizde benimle aynı fikirdesiniz..
ishakyilmaz
Açık Profil bilgileri
ishakyilmaz nickli üyeye özel mesaj gönderin
ishakyilmaz - Daha fazla Mesajını bul
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder