Ben çok merak ettim Buradaki üye arkadaşların arasında Kadın Kollarında veya gençlik kollarında görev yapan bayan arkadaş yokmuydu bölgelerinde yapılan çalışmaları anlatacak.Bir anda konu logo konusuna atlamış.Arkadaşlar bayanların teşkilattaki çalışmaları, arazi çalışmalarında her hanenin kapısını yaz kış demeden çalan ve partisinin yaptığı ve yapacaklarını anlatan kimler.Bu en basiti.Verdiğimiz seminerlerle,Halka yönelik yaptığımız hizmetlerle hiç dur durak bilmeden bir seçim biter bitmez diğer seçimin çalışmalarına başlıyoruz.Bu suskunluk neden.Neden eksiklikleri yapılması gerekenleri tartışmıyoruz.Bizlerden daha iyi kim tutabilir halkın nabzını.Biz her yerdeyiz.Pazarda ,çarşıda ev sohbetlerinde,komşu gezmelerinde bizden daha iyi kim anlatabilir Başbakanımızın yaptığı icraatları.Bizden daha iyi kim iletebilir halkın isteklerini.Bizden daha iyi kim eleştirebilir ya da doğruları anlatabilir.Lütfen hadi bulunduğunuz bölgedeki Ak kadınların nasıl özveriyle çalıştığını,bir adım daha ileriye gidebilmek için neler yapılabilrleri.eksiklerimizi,tartışalım.2011 seçimlerini startı verilmek üzere ve inanın bu süre hiçte uzun değil.
|