Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumu fethullah gülen veya cemaati hazırlamıyor ki.
dolayısıyla bu başlığı da fethullah gülen ve ona direk bağlantılı cemaati açmıyor.
Burası bir forum, bir siyaset forumu.
Forumda da fethullah gülenin iradesi dışında bir başlık açılmış.
O arkadaşın sözüyle burada bu başlğın açılması dolayısıyla bir çelişki mevcut değil yani... çünkü bu başlğı açan o arkadaşınız değil başkaları.
(o arkadaşınız size bu sözleri ne zamanr söylemişti bilemiyorum ama hoca efendi grubunun siyasetle uğraşmadığı vs. yolundaki konuşmalar bundan 8-10 sene önce için daha doğru bir tespit olurdu, eskiden gerçekten pek ilgilenmiyorlardı, şimdi ise bence siyasetle daha çok iç içeler. )
|
başka bir soru daha geldi aklıma şimdi F.gülen bu konuyu görse rahatsızlık duyarmıydı yada akparti forumdaki kendi köşesini. peki rahatsızlık duyacaksa eğer ki bize anlatılana göre kesinlikle rahatsızlık duyrdı. peki bu forumdaki F.Gülen i çok yakından tanıyan üyeler neden rahatsızlık duymuyor??
hocam daha geçen sene söyledi bunu ama içinde olmadan bilemezsiniz bize hep siyasetten ve şeytandan ALLAH a sığınırım sözleri söylendi ve ayrıca bu bana siyaseti kötülen hocam ileri gidip bu işler siyasettele olsaydı 7 yıldır başımızda olan akparti yapardı bak hiçbirşey yaptığı yok bile dedi
neyse daha fazla konuyu derinleştirmeyeyim zaten nur cemaati aklımdaki soru işaretlerini cevap olabilseydi şimdi hizmette ablaydım hemde bölge ablası felan olurdum heralde
neyse nasip değilmiş

herkesin yolu kendine yolunu seçen seçti

RAHMAN ALLAH YOLUNA gerçekten hizmet eden herkesden razı olsun diyorum ve kendi açımdan konuyu kapatıyorum...