Konu
:
AK Kadınlarımızın Durumu Çalışmaları Projeleri Verdikleri Destekler
Tekil Mesaj gösterimi
09-14-2009, 10:45
#
8
Kullanıcı Adı
siyahgül
Alıntı:
ishakyilmaz
Nickli Üyeden Alıntı
Neyi kast ettiğim uzun ve derin bir mevzu!Bu benim radikal bir görüşümdür.Kimine göre yüzde yüz doğru,kimine görede yanlış!Dediğim gibi uzun ve derin bir konu,ayak üstü konuşulması doğru değildir.Bu konu ile ilgili bu şekilde bir iletişim ile beyanat sunmam!Farklı yerlere çekilecek bir görüş.Yalnız şöyle bir parantez açmakta fayda görüyorum,istisnai durumlara karşı değilim!
Uzun ve derin dediğiniz konu ayak üstü konuşulmuyor.Saygın ve güvenilir bir ortam olduğuna inandığımız Akparti forumda tartışılıyor zaten böyle olduğuna inanmasak burada bulunmazdık diye düşünüyorum.Üstelik masalarımızın başında oturmuş teknolojiden faydalanarak tartışıyoruz.Bi şeyleri tartışabilmek için illede bir konferans salonunda olmamız gerekmiyor.Eminim anlatmak istediklerinizi doğru ve anlaşılır anlatırsanız buradaki herkeste sizi doğru algılayacaktır.Burada bulunan arkadaşlarımızın hiç biri sizin anlattıklarınızı farklı yerlere çekecek kadar art niyetli değildir.(ki buradalar)Ayrıca bahsettiğiniz istisnai durum nedir anlamış değilim.Bir şeye ya karşısınızdır ya da değilsinizdir.Bilmece gibi konuşmaktan vazgeçip bizleri engin ve derin görüşlerinizden mahrum etmezseniz sevineceğim.Teşekkürler Sevgiyle kalın.
siyahgül
Açık Profil bilgileri
siyahgül nickli üyeye özel mesaj gönderin
siyahgül - Daha fazla Mesajını bul