Konu
:
AK Kadınlarımızın Durumu Çalışmaları Projeleri Verdikleri Destekler
Tekil Mesaj gösterimi
09-14-2009, 11:00
#
13
Kullanıcı Adı
siyahgül
Alıntı:
gönülden
Nickli Üyeden Alıntı
Güzel kardeşim seçim dönemince bir çok konuda yapılan çalışmalar anlatıldı..bu konuyu görmemiş olmalıyız
Bu arada konuya göstermiş olduğunuz hassasiyet için teşekkürler..formumuzda kadın kollarından ve gençlik kollarında bir çok arkadaşımız mensup bu arada ...
Seçim dönemlerinde bayanların çalışmalarını yakinen biliyorum...verilen emekler, yapılan çalışmalar ve eksiklikleri görme adına kadınlarımızın siyasete kattığı ve katacağı hizmetler tartışılmaz...
Bu arada İshak arkadaşım o mesajınızla ne demek istemişsiniz anlayamadım
Sanırım yanlış anlaşıldım.Ben burada Kadın yada gençlik kollarının çalışmaları anlatılmamış gibi bir düşünce uyandırmak istemedim.Henüz bir kaç günlük üye olmam hasebiyle bazı şeyleri gözden kaçırmam ya da henüz okumamış olmam tatkdir edersiniz ki normaldir.Kaldı ki okunacak o kadar şey var ki neresinden başlayacağımı bilemez durumdayım.Adeta bir bilgi evine düşmüş olmanın şaşkınlığı içerisindeyim.Bu nedenle yapmış olduğum bazı uslup hatası var ise şimdiden özür dilerim.Benim İshak arkadaşımızın yazdıklarına vermiş olduğum tepki,kadın
larla alakalı bir fikrin savunulduğu ortamda bayan arkadaşlarımızın bu konuya kayıtsız kalmasındandı.Olayın farklı bir yöne yönlendirilerek bu konuya cevap verilmeyişiydi.Ak partiye sekiz yıldır emek veren bir arkadaşınız olarak bu konuya duyarsız kalamazdım.Hoş görünüz için teşekkürler.Sevgiyle kalın
siyahgül
Açık Profil bilgileri
siyahgül nickli üyeye özel mesaj gönderin
siyahgül - Daha fazla Mesajını bul