Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı
Yanlış anlamıyorum seni güzel kardeşim müsterih olabilirsin..Şahsi düşüncelerindir seni bağlar!Bu tabir şahsen bana ait değildir,medyamızın güzel bir yakıştırmasıdır.Bende 'cuk'diye oturduğundan dolayı göğsüm kabara kabara kulanma gereğini duydum!Ve ben senin gibi kendilerine minnet duymuyorum!Gerçi son sözümü son maçlardan sonra söylemek isterim.Çünkü mücizede olsa şansımız devam ediyor.Şayet mücize gerçekleşir gruplara kalırsak bunun için ALLAH'a şükür ederiz.Bu Fatih Terim in başarısı olmaz!..Şu küçücük dip notu düştükten sonra noktayı koymak istiyorum;Bir teknik patron düşününki,aylığı 150 TL leri geçen,ve bir takım oyuncuları düşününki milli formayı taşıdıkları için yine milyıon TL ler para akıtılan...İşte ben bu yüzden rahat değilim,en azından aldıkları paranın hakkını vermek zorundalar!?
|
İshak bey;
''...Allah'a şükür ederiz...'' başarısızlık olunca tabi Fatih Terim'in başarısızlığı değil mi? Hamd olsun biz herşeye beşeri bakan insanlardan değiliz eee o zaman başarısızlıklara neden sadece beşeri bakma gafletine düşelim ki?!
Hani Bizim Vefa'mız Hani... Elbette ücret alacaklar İshak bey sonuçta onlar belli bir yere sahip futbolcular keza Teknik Adam içinde aynı şeyi söyleyebiliriz.
Konu Tarantula_ tarafından (09-15-2009 Saat 15:40 ) değiştirilmiştir..
|