Desenize pkk -pkk yı ikna edecek...Trajikomik bu olay hergün beni şaşırtan bir hale bürünüyor. Ah! Dtp'nin samimiyetine ne kadar da inanmak isterdim...Ne kadar da isterdim -Çook içten-
'' şimdiden daha da güzel olacak '' demeyi... Ama diyemiyorum,çünkü pkk'nın Ahmet Türk'ün deyimiyle ''pekeke'nin'' samimiyetine inanamıyorum.Bir yanlarında daima hainliği yoldaş belleyen politikası var gibi,sanki sağ gösterip sol vuracak gibi,ortalığı karıştaracak gibi,bunların hepsi kötü bir oyunmuş gibi...Ve gibi,gibi... Keşke diyorum,
herşeye-herkese inat güllük gülistanlık olsa ülkem.Tüm dış etkenlere rağmen hatta sırf onlara rağmen dimdik olsak,birleşsek-bir olsak, yıllarca yapamadığımız-zincirini kıramadığımız bu vakayı da alnımızın akıyla aşsak.Keşke-(inşallah) ...
Asıl çözülmesi gereken sorun kandil değil,sorun dtp'nin politikasının gizliliğinde.Ah bir görünmezleri oynayabilseydim,hatta bu şans bir insana bir defa verileydi de ben dtp'nin görünmezlerini görünür hale getireydim...Neler geçiyor içimden şimdi neler...Allah'a emanetiz...Bu mübarek gecede,vatanım için en hayırlısını diliyorum.Rabbim başımızdakileri eksik etmesin ve bizleri zalimlerden korusun...
Konu reyAKbay tarafından (09-16-2009 Saat 02:48 ) değiştirilmiştir..
|