Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-17-2009, 17:45   #43
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
nikel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer her Ak parti'linin , parti tüzüğüne göre , parti ne yaparsa ona yüzde yüz uymak zorunda olduğuna dair bir hüküm veriyorsa , o zaman sizin açacağınız destekliyormusunuz sorusuyla başlayan bir anket ve devamı konu değil , "Kürt açılımının kazançları" neler olurdu başlıklı bir konu olmalıydı.
Eğer her partili , her denilene boyun eğecek , her icraat destekleyecek gibi bir düşünce varsa o parti tüzüğünde , kusura bakmayın burası ne hitlerin , ne leninin , ne de maonun ülkesi değil.O zaman Sayın Bülent Arınç'ın söylemiş olduğu %47 hakkımız değildi sözleri de parti tüzüğüne aykırı değil mi? hesabı soruldu mu acaba?
Benim yazdıklarıma cevap vereceğinize , Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduktan sonra yaptıklarına ilişkin o ağır suçlamaların kaynaklarını ve belgelerini açıklayın.
Laf ağızdan çıkar.Madem öyle beylik sözler ettiniz . Biz biliyorduk ediyorduk dediniz , sizin kim olduğunuzu da söyleyin.
Ben Ak Partili'yim ve Ak Parti'li olarak kalacağım.Ne kadar sizin gibi durumdan vazife çıkartıp , ağzından çıkanı kulağı duymayanlar olsa bile.
Bir önemli dip not daha:Artık bu konuda görüş belirtmeyeceğim.
Parti ne yaparsa ona uyulacak diye birşey söylenemez. Parti 7 senede irili ufaklı bir sürü icraat yapmıştır, AK Partili biri olarak bunların birçoğuna uymayabilirsiniz hatta bu icraatları yaparken parti yöneticileri de hemfikir olmayabilir. Benim katılmadığım uygulamalar da var. Ama bu mesele 7 yıllık icraatın hepsinin toplamından daha büyük. Öyle 'parti tüzüğüne göre parti ne yaparsa ona uymak zorunlu mu' gibi bir salvoyla geçiştirelemeyecek kadar ciddi bir konu. Türkiye'nin kaderiyle ilgili bir çalışma, burada fikir ayrılığına düşmek partinin temel felsefesi ile ayrışmaktır. Bu kabul edilemez geliyor bana. İleriki cümlelerinizde haklısınız Açılımın Kazançları diye bir başlık fikri güzel. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduktan sonra yaptıklarını özeleştiriden kaçan, önyargılı ve bu durumu kabul etmek istemeyenlerden başka herkes itiraf ve kabul ediyor.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla