Konu
:
Ahmet Kaya'nın Mükemmel Konuşması..!
Tekil Mesaj gösterimi
09-18-2009, 13:12
#
6
Kullanıcı Adı
xhidayet
Alıntı:
olcayatay
Nickli Üyeden Alıntı
adamın apaçık bir pkk lı olduğunu her seferinde dile getirmemize rağmen bunu kimseye anlatamadık.
her demecinde söyleminde teröristleri öven, kürt halkının davası haklı davadır sonuna kadar destekliyoruz diyen bir ahmet kaya yı ne hakla savunabilirler ? !
olcayatay kardeşim..
Yıllardır ülkeyi, "sevdiğini" söyleyen ama ona en büyük ihaneti yapan insanlardan, kurumlardan bu ülke çok şey kaybetti. En bariz örneği Ergenekon Terör Örgütü, emekli paşalar ve Cumhuriyet Gazetesi değil mi?..
Doğu'da görev yaparken bir çok PKK 'lıyı kendi ellerimle adalete teslim ettim veya sorgulamalarında bulundum.. Evet onlar arkadaşlarımı öldürmüşler beni de yaralamışlardı. Ama ortada yanlıştan çok o kadar yanlış ve bir çirkin savaşın karanlık yüzü daha doğrusu 'kardeş kavgası' vardı..
Kısaca diyeceğim o ki..Eğer Ahmet Kaya yaşasaydı bugün TRT 6 da veya Kültür Bakanlığı'nda önemli bir sanat danışmanı olur ve 'Cumhuriyet Mitingleri' denen ne idüğü belirsiz organizasyonlara en çok karşı çıkan bir sanatçı olarak yine "çatal, bıçak" yerdi..
Söylemiş olduğu söylem Ahmet Kaya realitesini unutturmaz..unutturmamalı.
xhidayet
Açık Profil bilgileri
xhidayet nickli üyeye özel mesaj gönderin
xhidayet - Daha fazla Mesajını bul