Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-19-2009, 15:29   #53
Kullanıcı Adı
EZEL
Kürtlerin yaygın olduğu bölgelerde ekonomi kötü eğitim seviyesi çok düşük . Abdullah öcalan dallaması sol bir aşırı örgütten koptu aklında kürtlerin haklarını savunmak hiçbir zaman olmadı ama amaçsız bir örgüt olmaz değilmi oda en uygun olanını koydu. Düşünün 2 türk bir kürt tarafından kurulan örgüt pkk kürtlerin haklarını savunuyor oldu
Bulabilirseniz Sami Demirkıranın ''ÜRPERTEN İTİRAFLAR'' adlı kitabını mutlaka okumanızı öneririm . O kitabın yazarı olan Sami Demirkıran PKK içindeyken askerimizle 120 den fazla çatışmaya giriyor pkk içinde çeşitli posizyonlara geliyor bir çatışmada yaralanıyor ve yakalanıyor sonra koruyucu oluyor askerlerle birlikte pkk ile çatışmalara giriyor pkk nın bütün pisliklerini anlatmış okuduklarınıza inanamıycaksınız homo .biseksüel her bür kadın militan ile beraber olan manga komutanları neler neler

DTP ve kürtlerin önderleri kürtlerin haklarını savunucusu posizyonuna geldiler ?

İşyerimide bir servis şöförü var tuncelili kendisi bir gün beni evime bırakırken yaklaşık 30 dakika muhabbet etme fırsatında bulunduk kendiside zaten doluydu içini döktü pkk'dan güncel konulardan bahsettik öncelikle eski bir chp li olarak chp den nefret ediyor özellikle deniz baykaldan sonra işte köy yakılmaları askerlerin kürtlere yaptığı muameleden açıldı ve kendisini bizzat yaşadığı bir olayı anlattı bana o anlattı ben şok oldum gözlerinin önünde köyden bir kadına oğlunun gözünün önünde vajinasına jop sokumuşlar yok abi yapmazlar öle şey dediysemde adam çok samimi bir şekilde yemin etti gözlerine baktım gözlerindende doğruyu söylediğini anladım zaten ciddi birisiydi ılıman bir karakteride vardı vede pkkyı da sevmiyordu

Neden bu arkadaşın başından geçtiklerimi anlatığıma gelince bu ve buna benzeri olaylar kürtleri millyetçiliğe itmiştir,dilden dile dolaşmıştır bu yaşananlar vede insanlar kinlenmiştir bir söz vardır bir pislik bütün denizi kirletir

Milliyetçilik göze ve ruha hoşgelir herzaman helede şarkılarla ,marşlarla ateşli konuşmalarla körüklendimmi dahada tatlı olur hele birde elde malzeme varsa oh değme keyfine Bu gün anketlerde insanlara sorulduğu zaman gündemi nerden takip ediyorsunuz diye 1.sırada internet geliyor youtubede bir çok ırkçı videolar kürtler ve türlerle başlayan küfürler havada uçuşuyor eh insanlar saf tutuyor bu şekilde bilinçizce yapılan şeyler yüzünden

Önceden din kardeşliği vardı insanlarda allah korkusu vardı ama eskidendi zamana bu meziyetlerimizi kaybettik buda yatmezmiş gibi cahil bıraktık aç bıraktık doktorsuz bıraktık öğretmensiz bıraktık sonra hatamızı farkettik ama geç farkettik

Konu EZEL tarafından (09-19-2009 Saat 15:34 ) değiştirilmiştir..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla